Här finns Iriskörens genomförda evenemang under 2014.

Den 20 februari gick årets traditionella konsert på Frälsningsarmén

Den 23 mars medverkade vi i en musikgudstjänst i Värmskogs kyrka.

Den 29 mars var en del av kören med vid firandet av Köla Manskörs 95 års-jubileum med konsert i Köla kyrka, samt efterföljande fest i Charlottenbergs Folkets hus. Nils höll ett hyllningstal och den tappra lilla skaran av Irissångare sjöng en liten hyllningssång till kören och vi lämnade en tårta i present som blev uppskattat.

 Den 30 mars medverkade kören vid Fastegudstjänsten i Trefaldighetskyrkan.

Den 30 april  var vi i och sjöng in våren på Smedbergs äldreboende. Sedan åkte vi till Gunnarskog och Gunnebo äldreboende för att sedan fortsätta på Hembygdsgården och sång på logen och sedan på trappan, men det blev ett enormt blåsväder med snö så vi fick gå tillbaka till logen för att fortsätta. Efter detta så bar det iväg till Arvika och Sågudden där vi hade turen att få ett bätre väder fast det var lite kylslaget, Klas Nilsson höll ett fint vårtal och Magnus Fors läste prologen, körens sånger klingade vackert i denna kylslagna kväll. Kvällen avslutades med ett färgsprakande fyrverkeri.

Den 1 maj så var det den traditionella turnén runt i Kommunens äldreboende som är väldigt omtyckt bland de äldre.
  
Den 6 juni medverkade kören i Nationaldagsfirandet i en fullsatt Trefaldighetskyrka, ett trevligt arrangemang med Arvika Musikkår och Hebbe sisters, vi framförde Sveriges Flagga och Sverige.

Den 4 oktober var kören ute på ArvikaMârten och sjöng några låtar vid Musikskolan och mittemot Timmýs Gatukök. Det blev riktigt lyckat och omtyckt. (Se video uppe till höger.)

Den 16 november medverkade kören vid högmässan i Trefaldighetskyrkan .

Den 30 november  medverkade kören vid julskyltning och sjöng några julsånger utanför Kappahl.

Den 8 december sjöng kören julsånger för Grå Pantrarna.

Den 13 december sjöng kören in julen i Mikaelikyrkan tillsammans med Angela Petré Karlsson och Christer "Elvis" Nilsson. Konferensiär var Magnus Fors som även sjöng Decembernatt (Halleluja). Övriga medverkande: Anders Hörngren dirigent, Östen Fändriks saxofon, Michael Wallin piano och bas samt Reine Pettersson piano.
Kyrkan var fullsatt.
Se foto o video överst till höger.


 

Videoklipp från Julkonserten 13/12 2014.
Video: Nils Persson

Foton från Julkonserten
13/12 2014.
Foto: Nils Persson

ArvikaMârten 141004
Kören sjunger i vår stá
Video: Janne Bakken

Nationaldagen 140606

Trefaldighetskyrkan 140330

Köla manskörs 95 årsjubileum

Värmskog 140322